Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeenden inom geoteknik, miljö och trafik. Som kund hos oss hamnar du i gott sällskap – bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

En åtta-åring med flera hundra års erfarenhet

Iterio startades 2011 men vi som arbetar här har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Och den erfarenheten ligger till grund för vår syn på hur en bra arbetsplats ser ut och hur ett framgångsrikt företag ska drivas. Idag är vi nästan 100 anställda och vi vill växa. Både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet. Vi tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, våra kollegor och inte minst våra kunder. Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vem jobbar här?


Hos oss arbetar allt från nyligen nyutexaminerad till riktigt seniora medarbetare med skilda bakgrunder. Läs våra personporträtt som berättar om just detta, vägen till Iterio och allt spännande vi arbetar med.

>Till personporträtt

Tänk inuti boxen!

boxenAtt tänka utanför boxen är lätt. Utanför boxen finns inga hinder eller begränsningar. Utanför boxen kan man tänka fritt. Tyvärr har de flesta projekt ni och vi arbetar med massor med begränsningar. Det är precis som i fotboll där spelplanen är en box med fyra sidor. Och det är inuti boxen, på spelplanen som du får hålla till. Inte uppe på läktaren eller utanför grindarna. Vår box begränsas på samma sätt av fyra sidor. Den första sidan kan vara budgeten, den andra lagstiftning, den tredje tiden vi har på oss och den fjärde kan vara hänsyn till samhället runtomkring. Tillsammans bildar dessa begränsningar den spelplan vi kan röra oss på. Det är i den här boxen vi måste vara kreativa, uppfinningsrika och smarta. Vi ser till att du håller dig i projektboxen; inom ramar för budget och tid med hänsyn till lagstiftning och samhället runt omkring.

Vilka vi är

Updated on 2019-04-26T11:04:40+02:00, by Iterio.