Syftet med Digital projekthantering är att säkerställa att digitala handlingar håller rätt kvalitet, att arbetssätt leder till trygga och korrekta leveranser samt att det är ordning och reda. Varje projekt är unikt vilket innebär att kompetens för digital projekthantering måste medverka i kravställande, framtagande av rutiner och uppföljning kring dokumenthanteringen.

Iterio har marknadsledande kompetens och erfarenhet av infrastrukturprojekt samt att verka som beställarstöd i förvaltande organisationer. Vi medverkar och har medverkat i stora som små anläggningsprojekt med bland annat Trafikverket, SL, Stockholms stad och Göteborgs stad som kunder. Trafikverkets projekt Förbifart Stockholm, Västlänken och Hallandås är exempel där bidrar vi med resurser på både strategisk och operativ nivå. Detta ger oss en unik kunskap om hur vital digital projekthantering är för ett framgångsrikt projekt.

Vi vill stärka ditt projekt i planering, genomförande, avslut och förvaltning. Vi gör det med våra medarbetare som med engagemang, målmedvetenhet och kunskap genomför uppdraget.

Läs mer om vårt arbete inom

3D- och BIM-samordning

Visualisering

Referensprojekt

Lediga tjänsterKontakta oss


Johan Asplund, Stockholm
072 593 36 10
johan.asplund@iterio.se

Aisa Afshar, Göteborg
070-979 92 33
aisa.afshar@iterio.se

Sara Henriksson, Malmö
070-979 92 84
sara.henriksson@iterio.se

Digital projekthantering

Updated on 2020-03-09T12:33:22+01:00, by Iterio.