Syftet med Datasamordning är att säkerställa att digitala handlingar håller rätt kvalitet, att arbetssätt leder till trygga och korrekta leveranser samt att det är ordning och reda. Varje projekt är unikt vilket innebär att kompetens för datasamordning måste medverka i kravställande, framtagande av rutiner och uppföljning kring dokumenthanteringen.

Iterio har marknadsledande kompetens och erfarenhet av infrastrukturprojekt samt att verka som beställarstöd i förvaltande organisationer. Vi medverkar och har medverkat i stora som små anläggningsprojekt med bland annat Trafikverket, SL, Stockholms stad och Göteborgs stad som kunder. Trafikverkets projekt Förbifart Stockholm, Västlänken och Hallandås är exempel där bidrar vi med resurser på både strategisk och operativ nivå. Detta ger oss en unik kunskap om hur vital datasamordning är för ett framgångsrikt projekt.

Vi vill stärka ditt projekt i planering, genomförande, avslut och förvaltning. Vi gör det med våra medarbetare som med engagemang, målmedvetenhet och kunskap genomför uppdraget.

Läs mer om vårt arbete inom

3D- och BIM-samordning

Visualisering

Referensprojekt

Vi jobbar med

Nyheter och karriär

Kontakta oss

StockholmSanna Bloom

Sanna Bloom

sanna.bloom@iterio.se
070-979 92 03

Göteborg300x200_Roger.Wennberg

Roger Wennberg

roger.wennberg@iterio.se
070-979 92 21

Datasamordning

Updated on 2018-03-27T15:09:49+00:00, by Iterio.