Teknisk projektingenjör med inriktning BIM

Nu söker vi dig som jobbar som teknisk projektingenjör med inriktning mot BIM och som vill utvecklas vidare.
Vi erbjuder en av Sveriges bästa arbetsplatser där stolthet, frihet under ansvar och ett coachande ledarskap är grundläggande värderingar. Hos oss får du chansen att jobba med de viktiga projekten som bidrar till att utveckla samhället.

Din hemvist är vårt fantastiska kontor på Drottninggatan i centrala Göteborg. Där träffas vi för att hjälpa varandra, få nya kunskaper och ta del av erfarenheter från hela vår kompetenta organisation, och förstås ha roligt tillsammans.

Arbetsuppgifter

Din roll innefattar att verka som stöd åt vår kund i sakområdet, driva frågor och kvalitet samt styra och följa upp leverantörer. Det innebär också att du kommer att vara med och utveckla arbetssätt inom BIM.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning samt några års yrkeserfarenhet från samhällsbyggnad.
Vidare har du god kunskap i modellhantering (BIM) och erfarenhet av samordning eller projektering.

Meriterande kvalifikationer

Det är meriterande om du har kunskap i entreprenad juridik och CAD.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Det är viktigt att du är administrativt strukturerad samt har god organisationsförmåga. Du har en vilja att utvecklas, anpassar dig lätt till nya förutsättningar, skapar förtroendefulla samarbeten och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidareanställning.

Vi har också generösa sjukvårdsförmåner, bra pensionsvillkor etc.

Ort

Göteborg

Om Iterio

Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeden inom geoteknik, miljö och trafik. Bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

En sju-åring med flera hundra års erfarenhet

Iterio startades 2011 men vi som arbetar här har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Den erfarenheten ligger till grund för vår syn på hur en bra arbetsplats ser ut och hur ett framgångsrikt företag ska drivas. Idag är vi precis över 80 anställda och vi vill växa. Både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet. Vi tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, våra kollegor och inte minst våra kunder. I utbyte erbjuder vi möjligheten att arbeta i en kreativ miljö på en av Sveriges roligaste arbetsplatser. Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer om vad vi gör inom datasamordning.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Roger Wennberg, 0709 79 92 21, roger.wennberg@iterio.se

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@iterio.se