Projektkoordinator i Sharepoint till bygg- och anläggningsbranschen

Nu söker vi en projektkoordinator som har goda kunskaper i Sharepoint samt några års erfarenhet av arbete inom bygg- och anläggning.

Vi erbjuder en av Sveriges bästa arbetsplatser där stolthet, frihet under ansvar och ett coachande ledarskap är grundläggande värderingar.

Din hemvist är vårt fantastiska kontor på Drottninggatan i centrala Göteborg. Där träffas vi för att hjälpa varandra, få nya kunskaper och ta del av erfarenheter från hela vår kompetenta organisation, och förstås ha roligt tillsammans.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att vara verksam i uppdrag ute hos kund och bistå projektet med dokumenthantering och administration av Sharepoint.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning, samt några års arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggning. Du har även goda kunskaper i Sharepoint.

 

Meriterande kunskaper

Erfarenhet från IT-projekt.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Det är viktigt att du är administrativt strukturerad, noggrann samt har god organisationsförmåga. Du har en vilja att utvecklas, anpassar dig lätt till nya förutsättningar, skapar förtroendefulla samarbeten och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidareanställning. Vi har också generösa sjukvårdsförmåner, bra pensionsvillkor etc.

 

Ort

Placering Göteborg.

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Wennberg, 0709 79 92 21, roger.wennberg@iterio.se

 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@iterio.se