Nu söker vi en junior civilingenjör till vår geoteknikavdelning

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Din huvudsakliga syssla kommer att utgöras av handläggning i våra uppdrag, tex upprättande av PM, utföra stabilitetsberäkningar och utvärdering av fältresultat. På vår geoteknikavdelning är vi många med mycket lång erfarenhet, vilket betyder att hjälp och stöd finns för en snabb kunskapsutveckling. Vi har en blandning av små och stora uppdrag i alla skeden av byggprocessen, från förstudie till relationshandlingar. Exempel på nuvarande större uppdrag är Tvärförbindelse Södertörn som är en 20 km ny motortrafikled, samt Kistagrenen, vilket är en del av tvärbanan i Stockholm. Mindre uppdrag kan tex vara förskolor, idrottsanläggningar och bostäder.

Kvalifikationer

  • Civilingenjör inom samhällsbyggnad. Du kommer antingen direkt från skolan eller så har du jobbat något år, gärna som geotekniker.
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska, båda muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

  • Självständig, flexibel och jobbar gärna i team
  • Goda kommunikations- och samarbetsegenskaper
  • Vara lösningsorienterad

Vi erbjuder bl.a

  • En mycket god arbetsmiljö
  • Ett fint kontor på Södermalm i Stockholm
  • Sociala aktiviteter
  • Generösa sjukvårdsförmåner
  • Bra pensionsvillkor

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidareanställning.

Ort

Stockholm

Om Iterio

Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeden inom geoteknik, miljö och trafik. Bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

En sju-åring med flera hundra års erfarenhet

Iterio startades 2011 men vi som arbetar här har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Den erfarenheten ligger till grund för vår syn på hur en bra arbetsplats ser ut och hur ett framgångsrikt företag ska drivas. Idag är vi precis över 80 anställda och vi vill växa. Både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet. Vi tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, våra kollegor och inte minst våra kunder. I utbyte erbjuder vi möjligheten att arbeta i en kreativ miljö på en av Sveriges roligaste arbetsplatser. Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst. Vi finns i StockholmGöteborg och Malmö.

Läs mer om vad vi gör inom geoteknik.

Kontaktperson

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Katarina Bryngelsson Farkas
Tel: 070-979 92 75

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@iterio.se