CAD-projektör geoteknik Stockholm

Nu söker vi en CAD-projektör till vår geoteknikavdelning.

Vårt fina kontor ligger på Östgötagatan i Stockholm. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med geoteknik i såväl stora som små geotekniska uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Din huvudsakliga syssla blir att redovisa geotekniska undersökningar i AutoCAD. Men du kommer även att göra andra saker som exempelvis att utföra ledningsinventering, sköta kontakt med fältpersonal samt uppföra borrplaner och mäta grundvatten.

Kvalifikationer

Du får gärna komma direkt från skolan, exempelvis Nackademin eller likvärdigt, men det är en fördel om du har något års arbetslivserfarenhet.

Meriterande kvalifikationer

  • Tidigare arbete med AutoGRAF och Geosuite är meriterande
  • Kunskaper inom Autodesks produkter (AutoCAD).

Personliga egenskaper

Du ska kunna ta eget ansvar, vara noggrann, villig att lära och vara öppen som person. Du ska ha god samarbetsförmåga och du jobbar gärna i grupp.

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidareanställning. Vi har också generösa sjukvårdsförmåner, bra pensionsvillkor etc.

Ort

Stockholm

Om Iterio

Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeenden inom geoteknik, miljö och trafik. Bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

En sex-åring med flera hundra års erfarenhet

Iterio startades 2011 men vi som arbetar här har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Och den erfarenheten ligger till grund för vår syn på hur en bra arbetsplats ser ut och hur ett framgångsrikt företag ska drivas. Idag är vi precis över 70 anställda och vi vill växa. Både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet. Vi tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, våra kollegor och inte minst våra kunder. I utbyte erbjuder vi möjligheten att arbeta i en kreativ miljö på en av Sveriges roligaste arbetsplatser. Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst. Vi finns i StockholmGöteborg och Malmö.

Läs mer om vad vi gör inom geoteknik.

Kontaktperson

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Katarina Bryngelsson Farkas
Tel: 070-979 92 75

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@iterio.se