Bygg- och projektledare Fastigheter Göteborg

Drömmer du precis som vi om att göra samhället, staden och världen till en ännu bättre plats att bo och leva på?  Vill du känna att du får möjligheten att göra ett bra jobb som verkligen betyder något för andra människors villkor? Hos Iterio är medarbetarna den viktigaste resurs vi har. Det är du som konsult som gör stordåd hos våra kunder och vi ser till att du trivs och har alla förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb.

Nu söker vi en bygg- och projektledare med flera års erfarenhet med inriktning fastigheter.

Ansvarsområden

I rollen som Bygg- och Projektledare Fastigheter kommer du leda hela eller delar av byggprojekt ute hos våra kunder, från idé och planering till färdigt projekt.

Iterio håller på att etablera sig som en viktig aktör på fastighetssidan med möjlighet att ta ledande roller i många av de spännande projekt som nu utvecklas i Göteborgsregionen.
Som bygg- eller projektledare kommer du att vara spindeln i nätet som håller ihop flera olika aktörer och skapar ett starkt team som ger våra kunder det stöd de behöver.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha utbildning på minst gymnasial nivå, gärna med universitetsutbildning som påbyggnad, med inriktning mot samhällsbyggnad, bygg eller installationsteknik.

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som beställare, konsult eller entreprenör, med erfarenhet av projektledning, arbetsledning, byggledning och/eller övrigt projektstyrande arbetsuppgifter.

B-körkort behövs för rollen.

Vem är du som person?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du ska ha en vilja att leverera ett bra jobb för våra kunder men också gilla att samarbeta. Du har en vilja att utvecklas, anpassar dig lätt till nya förutsättningar, skapar förtroendefulla samarbeten och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidareanställning.

Vi har också generösa friskvårds- och sjukvårdsförmåner, bra pensionsvillkor, möjlighet till personalbil och förmånscykel etc.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Christoffer Kindlund, 0709 79 92 37, christoffer.kindlund@iterio.se

Peter Wessel, 0709 79 92 28, peter.wessel@iterio.se

Titta gärna in på vår hemsida www.iterio.se

Ansökan 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@iterio.se