Hos Iterio är medarbetarna den viktigaste resurs vi har och därför kommer alltid medarbetarna att vara viktiga.
Det är du som konsult som gör stordåd hos våra kunder och vi ser till att du trivs och har alla förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Här får du möjlighet att utvecklas både som människa och konsult, men också att vara med och utveckla teamet och företaget till att nå nya höjder.
Grupper och team leds av prestigelösa och jordnära chefer som blir ditt bollplank i din och teamets utveckling.

För oss är balans mellan arbete och fritid en självklarhet och en förutsättning för att du ska kunna göra ett bra jobb.
Vi jobbar i små grupper där du kommer in och bidrar med dina erfarenheter samtidigt som du får del av alla andras kunskap och erfarenhet.

Vi inte bara eftersträvar en bra blandning mellan ålder, kön, och etnicitet, vi är redan där. Med nära 50/50 kvinnor och män och en spridning av allt från nyligen nyutexaminerad till riktigt seniora medarbetare med skilda bakgrunder, känner vi oss som ett modernt företag redo för framtiden.

Frihet under ansvar

Vi tror på frihet under ansvar. Du har stor frihet att lägga upp ditt arbete och din utveckling som passar bäst för dig och dina uppdrag och får det stöd och hjälp du behöver för att nå dina mål. Det gör vi för att vi tror att det leder till motiverade medarbetare som gör riktigt bra jobb åt våra kunder

Hälsa och aktiviteter

För att göra ett bra jobb så måste man också må bra. Vi har en sportchef på varje kontor som ordnar aktiviteter och inspirerar till att hålla dig i form.

Vi har även gemensamma aktiviteter som bygger teamet och ger en bra känsla i gruppen med allt från femkamp till spännande övningar.

Förmåner

Alla medarbetare får generös sjukvårdsförsäkring och bra pensionsvillkor med goda pensionsavsättningar.

Mycket generöst friskvårdsbidrag samt rabattavtal med gym.

Vi erbjuder riktigt bra avtal på personalcykel för att du ska kunna ta dig fram på ett sätt som är bra både för miljön och din hälsa.

Medarbetaren i fokus

Updated on 2018-03-21T16:14:39+00:00, by Nina Jörnryd.