Iterio Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018

Vi är en lagom stor organisation med stort hjärta. Här jobbar glada och seriösa människor som gillar sina uppgifter. Och vår värdegrund är mer en bara floskler, den genomsyrar hela verksamheten och alla som jobbar här.

En av Sveriges bästa arbetsplatser 4 år i rad

Vi har sedan bolaget startade 2011 jobbat för att alla medarbetare ska känna sig stöttade i sina uppdrag, men vi har också jobbat med att lyfta fram hur viktig individen är för närmsta arbetsgruppen och för företaget i stort. Utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” från Great Place To Work® är ett glädjande kvitto på att det är ett arbete som lönar sig. 2018 tog vi hem plats 4 bland medelstora organisationer.

Vår värdegrund


Stolthet & Glädje

Vi är stolta över det vi gör och har kul på jobbet.

Citat från medarbetarenkäten:

Jag tror att företagskulturen har byggts upp kring värden som är viktiga för att kunna ta fram det bästa
ur medarbetarna och som får dem att trivas och ha kul tillsammans.

Ansvar & Frihet

Frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, kollegor och kunder.

Citat från medarbetarenkäten:

En dynamisk arbetsplats där jag som medarbetare har stor frihet att utforma mitt arbete på det sätt som bäst passar mig och arbetet, för att nå bra resultat. Möjlighet att välja arbetsredskap, arbetstider, arbetsplats utifrån mina och verksamhetens behov så att jag känner att jag har stor frihet under ansvar. Det finns alltid möjlighet att diskutera problem som uppstår både i arbetet och på det personliga planet, och gemensamt komma fram till bra lösningar.

Här hjälper vi varandra

VI hjälps åt och stöder varandra.

Citat från medarbetarenkäten:

Om man har en svår stund i livet har man alltid förståelse och backning från ledningen, även om det går ut över jobbet. Förra året hade jag inom kort två goda vänner som gick bort. Jag fick bra stöttning och det var inga konstigheter alls att ta ledigt för att ta en stund med gemensamma vänner för att behandla sorgen. Alla tar väl hand om varandra och hjälper alltid till och delar med sig av sin kunskap. Frihet och flexibla arbetstider utan att chefer övervakar allt. Iterio är överlag en förbaskat bra arbetsgivare.

Ledare som coachar våra medarbetare till framgång

Vi är här för att lyckas och ledarna har en viktig roll att bidra till detta.

Citat från medarbetarenkäten:

Cheferna är öppna med allt som sker på bolaget och som kan påverka mitt arbete. Medarbetarna kommer bra överens på både grupp- och bolagsnivå. Sammanhållningen mellan kontoren är i princip unik då vi träffas förhållandevis sällan. Jag tror att det beror på att tiden tas vara på vid de träffar vi har och de informationsmöten som sker regelbundet. Alla medarbetare har en mycket hög kompetens inom sitt område vilket gör att man är stolt över att nämna Iterio som sin arbetsplats. Alla ställer upp med hjälp om de kan. Oavsett om en medarbetare har mycket att göra eller inte så avsätter man alltid tid för att hjälpa en kollega, vilket är roligt. Detta gör att även om många jobbar i egna projekt så finns det alltid ”bollplank” som ställer upp vid behov.

 

Vill du jobba hos oss? Sök någon av våra lediga tjänster!

Hittar du inget som passar och du har erfarenhet och intresse av oss och våra arbetsområden? Skicka in ditt CV med ett personligt brev till jobb@iterio.se

Jobba hos oss

Updated on 2018-03-27T14:41:29+00:00, by Iterio.